USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

Перші проби пера та роботи з досвідом: у Ковелі презентували збірку творів «Інклюзивна світлиця»

15 Вересня 2023 22:40
У Ковелі громадська організація «Реабілітаційний центр» презентувала збірку творів «Інклюзивна світлиця» про залучення людей з інвалідністю в активне суспільне життя.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Книга містить твори, які були обрані під час конкурсу. Його організували ГО «Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» у партнерстві з кав’ярнею-кондитерською «Старе місто» у Луцьку.

До конкурсу були запрошені люди різного віку та з різних місць, різних спеціальностей та вподобань. Організатори не обмежували учасників темами. У книзі можна зустріти перші проби пера підлітків та роботи авторів з досвідом, публіцистичні есеї про інклюзію, вірші, художню прозу та статтю на історичну тематику.

Голова правління ГО «Реабілітаційний центр» Наталя Славікова розповіла, що збірка особлива, адже у ній опублікували твори трьох ковельчан, якими опікується організація – Ростислава Джуса, Марії Дятел та Анастасії Оласюк.
Читати ще: У Луцьку презентували збірку творів про інклюзію

Вони із захопленням поділились, звідки брали натхнення для написання творів, дякували за підтримку, прочитали вірші та прозу, які потрапили до видання.

На завершення книгу «Інклюзивна світлиця» з підписами учасників-переможців конкурсу презентували міському голові Ігорю Чайці, який був присутній на заході. Мер був приємно здивований подарунку.

«Я завжди, коли приходжу сюди, то забуваю про проблеми, адже бачу тут людей, які несуть у світ добро. Щиро захоплююсь вашим інтересом до спілкування та оптимізмом, з яким ви живете, допомагаєте один одному. Ви – неймовірні», – сказав очільник міста.
Він побажав молодим авторам продовжувати творити, вірити в себе та впевнено йти до здійснення своїх мрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіт Показати IP 16 Вересня 2023 10:23
Може й такі книги колись ми побачимо на прилавках крамниць, а згодом і на віоліті, як предмет для колекціонування. У всякому разі то не є погано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus