USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українська армія – в центрі Луганська

20 Липня 2014 13:46
Українська армія, долаючи опір бойовиків, сьогодні вранці увійшла в Луганськ. На даний час в центрі міста ведеться запеклий бій з бандформуваннями, які ще не втекли. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук журналіст телеканалу "Інтер" Роман Бочкала.

«Наші воїни закріплюються в Луганську. Крок за кроком, будинок за будинком, вулиця за вулицею. Настрій бадьорий. Сил достатньо. Під прикриттям РДГ працюють вже навіть в центрі міста. Хлопці готові рішуче йти вперед. Передають привіт з фронту і обіцяють, як можна швидше повернутися додому. Живими і здоровими», - передає радісну звістку Бочкала.

При цьому журналіст зазначає, що «терористи не так сильні, як здається». Причому самі бойовики чудово усвідомлюють власне нерадісне становище. Водночас, очевидці відзначають, що в місті поширюється партизанський рух, патріоти допомагають гвардії, знищуючи поодинокі пересування бойовиків.

«Сепари злі, як воші»

«Фраза, сказана одним місцевим жителем, відмінно ілюструє їх нинішні настрої: «Сепари злі, як воші». Злі на власне командування - за те, що відступає, на Москву - за те, що відкрито не підтримує, на тих, хто підбив Боїнг - за те, що спалили контору. Злі на самих себе», - зазначає журналіст.

Українське співтовариство переконане, що завдяки світовій підтримці, Україна отримала необмежені повноваження на право знищувати терористів, які перейшли всі межі. Тому українська армія діє рішуче, маючи намір у найкоротші терміни придушити осередки опору бойовиків в містах-мільйонниках.

Весь світ на нашій стороні

«Зараз в України карт-бланш. Весь світ на нашій стороні. Ніяких переговорів. Тільки вперед!», - пише журналіст.

У той же час, за ситуацією в Луганську уважно спостерігають жителі окупованого бойовиками Донецька. Про свою підтримку та участь вони повідомляють в соціальних мережах, - повідомляє Преса України

«Хлопці, Донецьк з нами! Ось, що пише група жителів: «Спасибі! Бережіть себе. Ми не спимо, відстежуємо пересування цих сволот на стільки, на скільки можемо. Наша група закрита. Передайте нашим хлопцям, що ми їх дуже чекаємо! Молимося за них! Слава Україні! Героям слава!!!», - пишуть донеччани.

Нагадаємо, керівництво так званої ЛНР напередодні втекло з Луганська й передало контроль польовому командиру.



У Луганську триває інтенсивний обстріл житлових районів з артилерійської зброї, горять будівлі в центрі міста. Про це повідомляють місцеві користувачі соціальних мереж, - повідомляє УНН.

За цими даними, палають ресторан “Пернік” (це на перетині центральних вулиць Радянська та Оборонна), Будинок техніки (Красна площа), обласне управління МВС, є влучання у міськвиконком, великий житловий будинок напроти міськвиконкому (це так звана “Китайська стіна”) та інші об’єкти. У місті зі значними перебоями працює мобільний зв’язок.

Електропостачання в усьому обласному центрі зникло вночі, близько 1:00. Про це повідомляє сайт міського голови і міської ради Луганська. За даними міської влади, електропостачання було відновлене, з’ясовуються причини відключення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вінстон Показати IP 20 Липня 2014 15:23
Ну д коменти донецького хамла-бабосного????????????
Памятка до Вінстон Показати IP 20 Липня 2014 17:08
Луганск и Донецк - это два разных города...
Ірина Показати IP 20 Липня 2014 15:47
Луганський аеродром обстрілюють і надалі. Ніякої допомоги !!! Солдати мають одне спасіння – це бункер. Разом з ними поранені та загиблі. Ніякого коридору чи контролю з боку української армії і Міністерства оборони України не має. Стріляють безперестанку вже тиждень. Матері Закарпаття та Волині, звертаємось до Вас: дзвоніть до Ваших синів – вони Вас берегли і не говорили, що знаходяться в Луганському аеропорту. Наші сини благають про допомогу. Хто має якусь інформацію чи може допомогти, дуже просимо дзвоніть: Ірина 050 814 64 23, 098 589 71 98 Ольга 050 026 96 19, 097 587 17 48 У Луганському аеропорту військові залишаються заблокованими, є 4 загиблих більше 15 поранених http://www.unian.ua/politics/941720-u-luganskomu-aeroportu-viyskovi-zalishayutsya-zablokovanimi-e-4-zagiblih-bilshe-15-poranenih.html
Любомльчанин Показати IP 20 Липня 2014 17:43
Дуже радісно піднесено читати такі новини.... гіркіна наказали прибрати, сепари тікають - якихось два-три тиждні і все буде закінчено !!! Кацапські і московські тролі - де ви ?....
луганчанин до Любомльчанин Показати IP 20 Липня 2014 21:41
коментар було видалено
титушко до Любомльчанин Показати IP 20 Липня 2014 22:38
Прийшла установка писати шо так все гут .дайте час зiбрати валiзки небожителям.
Анонім Показати IP 20 Липня 2014 21:04
Свежая сводка... 19:37 (МСК) - Власти Луганской Народной Республики заявляют о перекрытии всех путей въезда в Луганск с 21 июля. "С 00:00 21 июля все пути въезда в Луганск гражданских лиц будут перекрыты сроком на три дня для облегчения поимки диверсионных групп противника, действующих в городе", - сообщили в пресс-службе.
Анонім Показати IP 20 Липня 2014 21:24
Нет не единого бандеры в луганске кроме мертвых ! Больше верте своим СМИ ТУПЫЕ ЛЮДИШЬКИ!
304 Показати IP 20 Липня 2014 23:12
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus