USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українська збірна стала сенсацією на Євробаскеті-2013. ВІДЕО

8 Вересня 2013 12:30
Наша команда достроково вийшла у другий груповий раунд Євробаскету.

Українська збірна з баскетболу стала справжньою сенсацією Євробаскету-2013, не програвши жодної гри.
Як йдеться в сюжеті ТСН, наша збірна вже обіграла команди Бельгії та Ізраїлю. А чергове досягнення і зовсім спантеличило усіх. Адже Україні вдалося виграти в одного з фаворитів чемпіонату - збірної Німеччини.

Таким чином, збірна України вибилася не лише у лідери групи, а й отримала визнання однієї з найсильніших команд Європи. Попереду нашу збірну чекають зустрічі з французами та британцями. Гра з Францією відбудеться у неділю.

«Сьогодні Збірна вривається в еліту європейського баскетболу. Перед тим, як розпочинався чемпіонат Європи нас 24-ми поставили у рейтинг. Сподіваюсь, що наш цей героїчний поступ в Європу продовжиться. Зараз закінчилась гра між Росією і Швецією. Росія дуже прикро програла 20 очок. Це вже три поспіль поразки», - зазначив голова федерації баскетболу України Олександр Волков. Росія фактично втратила шанси на вихід у другий груповий раунд, тоді як Україна вже там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus