USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українські бійці зайняли панівну висоту

4 Січня 2016 09:05
Бійці 72-ої бригади Збройних сил зайняли панівну висоту біля Новотроїцького, що на Донеччині. Тепер усі позиції російсько-терористичних формувань видно як на долоні. Про це повідомляє ТСН.

Завдяки зайнятій висоті, сили АТО можуть стежити за переміщенням російсько-терористичних формувань. Відтепер підійти до українських позицій непоміченими бойовикам буде вкрай складно, адже всі позиції терористів – як на долоні: їхні склади, бліндажі. Звідси видно не тільки пересування техніки, а й вихід диверсійних груп. Також із зайнятих позицій видно блокпост «ДНР», що знаходиться за 3-4 кілометри. Після того, як бійці ЗСУ зайняли панівну висоту, бойовики змушені вкопуватися в землю.

Зі слів військових, раніше терористи підходили до позицій сил АТО мало не щодня. Вони обстрілювали бійців і йшли геть. Тепер російсько-терористичні формування поводять себе значно тихіше. Вони залишили свій тренувальний полігон біля підніжжя зайнятого терикону.

Відзначимо, лінія розмежування між сторонами тут проходить прямо посеред селища Новотроїцьке.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus