USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Навчання у Польщі: українські десантники перевершили у вправності британських бійців

13 Квітня 2018 09:45
Під час курсу контр-штурмових дій для маленьких груп S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics) у Польщі троє українських військових показали найкращі результати, інформує канал 24.

Про це повідомили у Командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на сторінці у Facebook.

У курсі взяли участь Україна, Великобританія та Ліванська Республіка.

За підсумками, найкращий результат показали українські військові, учасники бойових дій на сході країни. Двоє з них – воїни Десантно-штурмових військ – майор з позивним "Кеп" та старший сержант з позивним "Шарік". Третій представник з України – військовослужбовець підрозділу спецпризначення Військової служби правопорядку, – зазначили у повіломленні.

Протягом тижня заняття відбувались в інтенсувному режимі – з 6 години ранку до 1 години ночі. Зокрема, на ранковій фізичній зарядці перевірялися всі якості штурмовиків: сила, швидкість, витривалість та психологічна стійкість, причому саме у командного складу.

Одним із завдань курсу була тактична підготовка – дії під час штурму будівель, зачистки приміщень, нальотів, знищення конкретних цілей у правильній послідовності тощо.

"Такі завдання більш характерні для спеціальних підрозділів, однак для нас це дуже цінний та важливий досвід. Вся штурмова група діє наче одне ціле, проте кожен виконує різні функції, – сказав майор з позивним "Кеп".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ivanka Показати IP 20 Квітня 2021 17:31
Рекомендую сертифікаційні курси польської мови, для легкого навчання та стажування в Польщі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus