USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Українські фільми показуватимуть на Netflix

18 Жовтня 2022 06:34
FILM.UA Distribution уклав угоду з сервісом Netflix на об’ємний пакет українських фільмів.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно.

«Наразі українському глядачеві стали доступні сім фільмів, створених за державної підтримки, з великого пакета стрічок, права на показ яких на території України придбав Netflix», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на сервісі Netflix опинилася низка фільмів, зокрема «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча, «Захар Беркут» Ахтема Сеітаблаєв та Джона Вінна, «Зірки за обміном» Олексія Даруга, «Віддана» Христини Сиволап, «Фокстер і Макс» Анатолія Матешка, «Сторожова Застава» Юрія Ковальова, а також «Поводир» Олеся Саніна.

Зауважимо, Netflix планує придбати 14 українських фільмів, зокрема, платформа продемонструє стрічки «Скажене весілля», «Велика прогулянка» «Найкращі вихідні», «Снайпер. Білий ворон», «Фокстер і Макс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus