USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Українські кібервійська зламали телефонні довідники найвищого керівництва Росії

28 Лютого 2022 02:45
Українські кібервійська зламали телефонні довідники найвищого керівництва Росії. Про це повідомив директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів у Facebook, пише УНІАН.

«Завершуємо четвертий героїчний день нашої Української вітчизняної війни ще однією перемогою. Українські кібервійська зламали Кремль і витягнули базу контактів російських посадовців. Там телефони та емейли. Дзвоніть і пишіть цим покидькам усе, що про них думаєте», – написав він.

За словами Андрусіва, контактів там дуже багато.

«Тому ми зробили бот для зручності вибору, кому ви можете сказати про свої почуття і думки. І не соромтесь у висловах: ну що, Путін, як тобі наш Майдан, покидьку? ПС: Замість 8 на початку набирайте +7, якщо будете дзвонити», – додав директор Українського інституту майбутнього.

Читати ще: Хакери Anonymous завдали Росії нового удару: зламали частоту окупанта й заважають комунікації

Окрім того, протягом 26 лютого, за даними російських ЗМІ, відбулися безпрецедентні за масштабом кібератаки на російські державні сайти. Хакерської атаки зазнали, зокрема, і сайти Кремля та Держдуми РФ.

Читати ще: «Ми оприлюднимо весь бруд»: хакери Anonymous пригрозили Путіну і вимагають його відставки

Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров 27 лютого, передає ТСН.

Як він уточнив, хакери атакували портал Держпослуги РФ, сайти Кремля, Держдуми РФ, «Першого каналу», «Роскосмосу» і «Російської залізниці».

«Понад 50 DDoS-атак у більш як 1 Тбайт. Яка прикрість», – написав Федоров.

Нагадаємо, хакерам Anonymous вже вдавалося покласти сайти ворожих держустанов, злити базу даних Міноборони Росії, блокувати роботу телеканалів та навіть запускати по них українські пісні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus