USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українській молоді розповідатимуть про її права

14 Жовтня 2008 12:08

У Києві 15 жовтня розпочнеться серія правових тренінг-курсів для молоді «Знай свої права». Організатором тренінгів виступає всеукраїнська молодіжна організація «Молодь проти корупції», –  повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Освітній портал», метою тренінгів є розвиток системи правової освіти та ефективних засобів, які забезпечують реалізацію і захист основних прав молоді.
Так, досвідчені юристи на конкретних прикладах допомагатимуть молодим людям знаходити правильний правовий вихід із проблемних ситуацій. Учасниками тренінгів стануть студенти-активісти вищих навчальних закладів України. Тренінги проходитимуть до 18 жовтня.
Міністри Європи прийняли в Києві стратегію з розвитку молодіжної політики до 2020 року. За словами міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленко, «Київська декларація» містить пріоритети по 3 напрямкам: права людини і демократія, соціальна інтеграція молоді і співробітництво між молодіжними організаціями європейських країн..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus