USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко готує законопроект про рівні права, - євродепутат Хармс

17 Червня 2018 14:42
Наступного тижня президент України Петро Порошенко представить проект закону про рівні права "щодо прав ЛГБТ українців в рамках європейських законодавчих стандартів".

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це у Києві після завершення "Маршу рівності" заявила депутат Європарламенту Ребекка Хармс.

"Вранці (17 червня - ред.) мені зателефонували з Банкової (адміністрації президента - ред.) і президент Порошенко поінформував мене, що він не лише підтримує Марш рівності, а й має намір подати проект закону про рівні права наступного тижня", – повідомила Хармс.

Вона зазначила, що схвалює це рішення і розцінює його як "значний крок на підтримку демократичного розвитку України".

У свою чергу радник Хармс Максим Еріставі уточнив, що через керівника АП Порошенко поінформував євродепутата про свою законодавчу ініціативу, яка "буде стосуватися прав ЛГБТ українців, в рамках європейських законодавчих стандартів".

17 червня у центрі Києві відбувся Марш рівності "КиївПрайд", участь в якому взяли кілька тисяч осіб.

У Нацполіції повідомили, що під час Маршу затриманих та постраждалих не було, як і грубих порушень громадського порядку, жодна особа до поліції не звернулася щодо противоправних дій.

Перед початком Маршу вранці у Києві сталися сутички між правоохоронцями та представниками націоналістичної організації С14, до управлінь поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень було доправлено 56 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 17 Червня 2018 14:47
Якщо він підтримає під.расів,він більше не мій президент!!!!
Я до Анонім Показати IP 18 Червня 2018 06:23
він з самого початку просто п.резидент - виконує написаний сценарій.
Пастор Шланг Показати IP 17 Червня 2018 15:11
Та їх і так ніхто в правах не обмежує. Не потрібно тільки рекламувати свою орієнтацію. А Порох...... І так було відомо, що він нетрадиційною орієнтації - орієнтації на велике бабло.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 17 Червня 2018 15:51
Начальству виднiше, хлопцi. За це на Майданi ми стояли. Може шось краще стане як в евпропi. Га?
Андрій Показати IP 17 Червня 2018 15:52
Цей приду..к, вже не знає де набрати голоси на майбутніх виборах, то вже й на педи..ів розраховує...Скоро ще у тюрмах умови покращить, аби за нього проголосували.
скептик Показати IP 17 Червня 2018 16:37
всі решта проблеми те чмо вирішило
мирнаЯ Показати IP 17 Червня 2018 16:57
На такому легше всього піаритись бо в економіці і розвитку України повний НУЛЬ!!! Наголосувались - радійте!!!
121 Показати IP 17 Червня 2018 18:52
То завтра я прийду на Банкову. Зніму штани. Навалю купку і буду кричати що це моє невідємне природнє право де хотіти нужду справляти!!!
К.лучанин Показати IP 17 Червня 2018 20:49
Порошенко веде подвійну гру!!! А як же розуміти звернення " Пороха" до ВСЕЛЕНСЬКОГО ПАТРІАРХА ВАРФОЛОМІЯ про надання ТОМОСУ УПЦ КП ? ФІЛАРЕТ , я думаю , не підтримує оці рівні права - бо це протирічить християнству.
Анонім Показати IP 17 Червня 2018 22:51
Был такой анекдот, где мужик утверждал, что он лесбиянец. На вопрос – почему? – отвечал: - Очень до баб охоч… Может и нам, «охочим до баб», парадом пройтись? Забавно будет ))
прихожанин Показати IP 17 Червня 2018 23:58
Депутат Европарламента Ребекка Хармс заявила, что стала жертвой дезинформации относительно подготовки президентом Петром Порошенко законопроекта о равных правах. Об этом она написала в Twitter после опровержения Администрацией президента факта звонка к ней.Позже выяснилось, что Хармс стала жертвой дезинформации российского пранкера Владимира Краснова, известного под ником Вован. Шановна volynnews.com. Не спішіть писати всяку дурню. Я теж не прихильник Порошенка, но складається враження що для вас будь яка нагода де згадується його прізвище, як червона ганчірка для бика. І цікаво, буде замітка на вашому сайті що то все оказалось неправдою? І якщо ви боитеся проти цензури, то не витирайте мій коментар, (і не редагуйте)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus