USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Українською мовою перекладуть 50 онлайн-курсів від провідних університетів світу

4 Грудня 2023 06:17
Prometheus запускає Всесвітній онлайн-університет, де буде представлено 50 онлайн-курсів від провідних університетів світу.

Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки.

«У партнерстві з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Посольства США в Україні Prometheus запускає Всесвітній онлайн-університет», – йдеться у повідомленні.

Проєкт покликаний створити унікальну освітню систему та забезпечити рівний доступ до знань для всіх українців.

Зазначається, що протягом трьох років Prometheus вперше перекладе українською мовою 50 найкращих онлайн-курсів, котрі будуть розміщені безплатно на платформі.

Читати ще: Відкритий марафон з української мови проведуть за допомогою штучного інтелекту

У перекладі будуть доступні програми від Гарвардського та Каліфорнійського університетів, Массачусетського технологічного інституту, університетів Джона Гопкінса, Мічигану, Іллінойсу та Дюка.

Курси, на які вже можна зареєструватися:

«CS50: вступ до штучного інтелекту з Python» від Гарвардського університету – з легендарного циклу курсів CS50.

«Програмування для всіх: основи Python» – найпопулярніший у світі курс основ програмування та «Python: Структури даних» від університету Мічигану.

«Основи програмування з HTML, CSS та JavaScript» та «Програмування на Java: Програмне забезпечення» від університету Дюка.

«Цифрові медіа та основи маркетингу», «Цифрові медіа та маркетингові стратегії» та «Основи корпоративних фінансів» від університету Іллінойсу.

«Основи проєктного менеджменту» від Каліфорнійського університету, Ірвін.

«Перша психологічна допомога» від університету Джонса Гопкінса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Грудня 2023 07:30
навіщо перекладати? ті, кому ці курси були потрібні, вже давно вивчили англійську, а решта про ці навчальні програми навіть не здогадуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus