USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Український тиждень в Європарламенті переноситься через коронавірус

3 Березня 2020 12:46
Український тиждень в Європейському парламенті (ЄП) переноситься на невизначений час з огляду на коронавірус SARS-CoV-2, повідомило у вівторок, 3 березня, представництво України при Європейському Союзі.

«(...) Запланований на 3-5 березня Український тиждень в Європейському парламенті переноситься на невизначений термін у зв’язку з обмеженнями Європарламенту щодо проведення масових заходів через поширення коронавірусної інфекції COVID-19», – йдеться в повідомленні.

У місії висловили вдячність за інтерес до запланованих заходів. «Як тільки обмеження будуть скасовані, наша команда буде опрацьовувати нові можливості для проведення Українського тижня в Європейському парламенті, про що ми обов’язково інформуватимемо вас додатково», – йдеться в повідомленні ЄП, повідомляє агенція «Інтерфакс-Україна».

Читайте також: Вперше за 70 років через коронавірус скасували Женевський автосалон

Раніше президент ЄП Давид Сассолі повідомив про ухвалене рішення запровадити обмежувальні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусу, зокрема скасовано всі заплановані заходи. Також ЄП буде закритий для відвідувачів.

Співробітники працюють віддалено

Тижнем раніше Європарламент рекомендував своїм співробітникам «залишатися вдома в самоізоляції». Це стосується тих співробітників, які нещодавно відвідували італійські регіони Ломбардія, П’ємонт, Емілія-Романья і Венето, а також такі країни, як Китай, Сінгапур чи Південну Корею.

Співробітникам рекомендується перевіряти температуру двічі на день протягом 14 днів. Повернутися на роботу в офіс їм буде дозволено тільки після рішення лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus