USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європарламент закликав призупинити переговори про вступ Туреччини до ЄС

13 Березня 2019 21:31
Європарламент затвердив звіт комітету у закордонних справ із закликом до Єврокомісії та держав-членів офіційно призупинити переговори з Туреччиною про вступ до ЄС.

Про це повідомила у Twitter авторка звіту євродепутат Каті Пірі, передає Європейська правда.

«Європейський парламент щойно прийняв мій звіт щодо Туреччини, закликавши лідерів ЄС офіційно припинити переговори про приєднання і показати солідарність з турецькими демократами», – написала Пірі.

Комітет аргументував своє рішення тим, що в Туреччині ігноруються права людини та громадянські свободи, чиниться вплив на судову систему, не вирішені суперечки з Кіпром та іншими сусідами.

У МЗС Туреччини розкритикували рішення комітету, назвавши його неприйнятним.

Туреччина каже, що членство в ЄС залишається однією з головних стратегічних цілей, незважаючи на те, що переговори про вступ, офіційно започатковані в 2004 році, роками перебувають у замороженому стані.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 13 Березня 2019 21:49
Швидше в Росію приймуть ніж цей Євросоюз Локшина на вуха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus