USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Українці можуть їздити в Туреччину без закордонних паспортів

17 Травня 2017 19:56
Уряд схвалив постанову, яка дозволить громадянам України та Туреччини здійснювати взаємні поїздки за ID-картками, повідомляє Укрінформ.

Текст відповідної постанови "Про затвердження Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки про внесення змін до Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Турецької Республіки про умови взаємних поїздок громадян" був схвалений 17 травня за скороченою процедурою без оголошення.

Угода дозволяє громадянам України і Туреччини з паспортами в формі ID-карти з безконтактним електронним носієм в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території Туреччини і України терміном до 90 днів протягом 180 днів.

Як повідомлялося раніше, під час візиту Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана до Туреччини, сторони підписали угоду про про внесення змін до Угоди про умови взаємних поїздок громадян, що дозволить громадянам їздити за ID-картками без закордонних паспортів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus