USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Українці не дали себе розіграти у цинічній виставі», – Зеленський про російську агресію

4 Березня 2022 23:29
На російську агресію українці відповіли героїзмом, солідарністю, взаємодопомогою. Історія Європи запам’ятає це назавжди, говоритиме про це дітям, покаже онукам.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав сьогодні у відео зверненні, передає ТСН.

«Великий народе великої країни! Країни сили, країни свободи, народу абсолютного морального лідерства. Ми витримали вже 9 днів темряви, 9 днів зла. Це у три рази більше, ніж «темрява і зло» розраховували. Ми відповіли на вторгнення як уміємо у моменти найбільшої небезпеки. Відповіли героїзмом, солідарністю, взаємодопомогою. Ми відповіли по-нашому, по-українськи», – зазначив він.

За словами президента, історія Європи запам’ятає це назавжди, говоритиме про це дітям, покаже онукам. Увесь континент знатиме місто Харків, місто Чернігів, місто Суми, місто Волноваха, місто Маріуполь, місто Миколаїв та багато інших наших прекрасних міст. Живих міст, міст, які витримали найстрашнішу навалу з часів Другої світової війни.

«Я говорю це спеціально як доконаний факт. Витримали незалежно від того, яка ситуація цієї хвилини. Стратегічно усе зрозуміло. Українці єдині від Ужгорода до Харкова, від Києва до Херсону. Українці ганяють ворога під Києвом, б’ють за Охтирку, карають за Гостомель, помстяться за Херсон – наш Херсон, український Херсон, який сьогодні намагалися принизити – але не вийшло, не дали».

Зеленський наголосив, що українці показали себе, не дали себе розіграти у дешевій цинічній виставі з подачкою замість допомоги, з пропагандою замість щирості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus