USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українці не довіряють прокуратурі

25 Травня 2017 10:09
Українці не довіряють нинішній правоохоронній системі, зокрема Генпрокураторі, яка діє ще за радянською системою. Про це заявив нардеп з Волині Ігор Гузь в ефірі телеканалу ZIK, коментуючи звіт Юрія Луценка у парламенті про роботу структури.

Зі слів нардепа, після призначення Луценка він сподівався на те, що новий Генпрокурор спробує «сковирнути» систему, яка діє ще з радянських часів. Але, на жаль, як констатує нардеп, цього так і не відбулося.

«Генпрокурор звітувався не тільки про свою роботу, а всієї структури...Але, коли ми підемо «на низи» - обласні та міжрайонні прокуратури, то там нічого не змінилося. У прокуратурах областей замінили лише 5-7% працівників. Це говорить про те, що не те, що «кістяк» не змінили, сама структура не змінилася».

«Чесно скажу про НАБУ – з’явилася у багатьох довіра, що почали братися за «велику рибу». Але їм стали ставити перешкоди», – відзначив Ігор Гузь .

Відтак, щоб повернути довіру до ГПУ, на думку Гузя, треба брати «велику рибу» – голів ОДА, міністрів, заступників. «Я згідний, що кількість мільярдів, справ – важливі факти, але все ж маємо розуміти – суспільство має вірити», – додав депутат Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Учень СШ № 22 Показати IP 25 Травня 2017 10:55
Судді , прокурори і поліціянти - самі найкорумпованіші структури нашої України ! Як кожен із них живе " на зарплату " і совість не мучить ??? Вони ніколи не будуть пиляти той сучок, на якому сидять .
Анонім до Учень СШ № 22 Показати IP 25 Травня 2017 12:51
і ворон ворону ока не виклює
Анонім Показати IP 25 Травня 2017 12:52
та в тих авгієвих конюшнях кум, сват, брат і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus