USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Українці отримали право перебувати в Грузії без віз протягом двох років

28 Лютого 2023 22:49
Уряд Грузії скоригував норму, яка дозволяла громадянам України в'їжджати в Грузію без візи і перебувати в країні протягом повного року.

Згідно з поправками, опублікованими в законодавчому віснику, які набули чинності одразу після публікації, громадяни України тепер мають право в'їжджати в Грузію без візи і перебувати в країні протягом повного дворічного терміну. Про це повідомило видання «Грузия Online», пише Європейська правда.

У січні глава посольства України у Тбілісі Андрій Касьянов заявив в інтерв’ю ЄП, що якщо прямі рейси між Грузією і Росією буде відновлено й виникне загроза життю і безпеці українців, які перебувають у країні, Київ не відкидає можливості їхньої евакуації.

У відповідь МЗС Грузії викликало українського дипломата для роз’яснень своїх слів.

У партії влади Грузії запевнили, що жодних ризиків для безпеки українців на території країни немає.

Авіарейси між Грузією та РФ станом на сьогодні не поновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus