USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Українці – восьмі у світі за кількістю міжнародних мігрантів

18 Грудня 2021 21:48
Україна посідає 8 місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів українського походження.

Про це у Фейсбуці інформує Офіс омбудсмана.

«За кількістю міжнародних мігрантів українського походження Україна посідає 8 місце», – йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що 19 вересня 2016 року Генеральна Асамблея ООН прийняла низку зобов’язань з питань біженців та мігрантів, які містяться в Нью-Йоркській декларації з тим, щоб посилити заходи захисту цих осіб.

Окрім того, Нью-Йоркська декларація засвідчує політичну волю світових лідерів, спрямовану на порятунок життів та захист прав людини, уточнюється у повідомленні.

10 грудня 2018 року на Міжурядовій конференції у Марракеші (Марокко) представники 164 держав схвалили Глобальний договір про безпечну, впорядковану і легальну міграцію, поінформували в установі.

Наголошується, що у останні десятиліття міграція набула величезних масштабів – у результаті глобалізації суспільства значно збільшилася кількість людей, які прагнуть і здатні переміститися в інші місця.

Як поінформували у Офісі омбудсмана, наразі кожна 35-та людина живе, навчається або працює за межами своєї країни, а загальна чисельність мігрантів становить понад 300 мільйонів осіб.

«За даними ООН, загальна частка мігрантів від всіх жителів планети становить близько 3,5%, переважна більшість яких походить з Індії, Мексики та Китаю. Крім того, основна частка мігрантів проживає лише в десяти країнах: США, Німеччині, Саудівській Аравії, Росії, Великій Британії, ОАЕ, Франції, Канаді, Австралії, Італії», – зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, 18 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день мігранта. У цей день в 1990 році Асамблея прийняла Міжнародну конвенцію про захист прав всіх трудящих-мігрантів і членів їхніх сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 18 Грудня 2021 23:12
алкашня дома не хоче працювати...
проклятый совок Показати IP 19 Грудня 2021 02:10
а что ж такое за 30 лет не стали 2-й Францией?
Я Показати IP 19 Грудня 2021 08:06
тікають з незалежної хто куди може....
Анонім Показати IP 19 Грудня 2021 09:45
«Перемога»! Последний рубеж к «светлому будущему» преодолен! Украина, по дороге, ведущей вниз, обогнала Молдавию и стала самой нищей страной Европы! Вот это достижение!!! Украина впервые за 30 лет независимости оказалась САМОЙ БЕДНОЙ СТРАНОЙ ЕВРОПЫ. Страна занимает последнее место на континенте по ВВП на душу населения, и даже у Молдавии показатели лучше. Непосильной ношей для украинцев оказались инфляция и отсутствие индексации доходов. Главная причина обнищания украинцев – искусственно созданный в стране энергетический кризис, вызвавший колоссальную инфляцию. Назначение на государственные должности случайных людей, без опыта и профессиональных знаний, но очень наглых и жадных, стало визитной карточкой власти. Кадровая чехарда, бессистемность и отсутствие у власти профессионалов ведут к углублению кризисных явлений по всем направлениям. А это неминуемо приведет к разбалансированию жизненно важных объектов страны, краху финансовой системы, крушению социальной инфраструктуры и много другого. И признаки этого уже становятся все более явными.
к.е.н. Показати IP 19 Грудня 2021 11:34
Входимо до топ 10. Не зрозуміло чому деякі глузують, якщо ми конкурентоздатні у чомусь то треба підтримувати це на державному рівні. Українці найпрацьовитіші у світі люди, нас охоче бере на роботу уся Європа отже ми не залишимось без праці під час будь-якої кризи. Світ змінюється, наразі держава може бути успішною завдяки сфері послуг без купи зайвої промисловості, і виїзна економіка, коли громадяни надсилають мільярди й мільярди доларів з закордону - це теж різновид економіки послуг, ми надаємо професійних працівників, інші країни забезпечують нас фінансами.
Украинка до к.е.н. Показати IP 19 Грудня 2021 19:10
Вы и правда дурак? Что за "выездная" экономика? Это живые люди, которые оставили здесь своих детей, родителей, родных и близких, чтобы заработать копейку. Это жизнь вдали от дома. И это одна жизнь, другой не будет. Дети растут без родителей. Семьи разваливаются. А вы считаете это нормальным.....
Нострадамус Показати IP 19 Грудня 2021 13:19
"Безвиз- дорога вниз..."
8 Показати IP 19 Грудня 2021 16:47
Вимагаю оприлюднити список країн які займають 1,2,3,4,5,6,7 місця у світі за кількістю міжнародних мігрантів українського походження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus