USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Українці вже другу добу не можуть вилетіти з італійського аеропорту

10 Січня 2020 13:30
Українські пасажири застрягли в аеропорту Італії і не можуть вилетіти у зв’язку з боргами авіакомпанії Ernest Airlines перед Міжнародним аеропортом Київ ім. Ігоря Сікорського.

Про це повідомив юридичний консультант Консультативної місії ЄС в Україні Володимир Біленький, передає Кореспондент.

Повідомляється, що українці в Італії вже дві доби не можуть вилетіти до Києва.

«Наші громадяни – 160 пасажирів – не можуть вже дві доби вилетіти з Італії додому... За інформацією, озвученою хендлінговою компанією в аеропорту Неаполя, Міжнародний аеропорт Київ ім. Ігоря Сікорського не приймає літак через борги...», – повідомив Біленький.

Джерело в аеропорту підтвердило агентству Інтерфакс-Україна наявність заборгованості авіакомпанії за обслуговування повітряних суден перед аеропортом.

За словами Біленького, спочатку був скасований рейс Ernest Airlines з Одеси та інших міст в Рим, запропонувавши людям вилетіти рейсом Неаполь-Київ, що залишився, однак пасажири не можуть вилетіти і з Неаполя.

«Рейс повинен був полетіти 9 січня о 15:00, потім о 17:00, потім о 21:00... У підсумку людей розвернули біля гейту, сказали забирати валізи, рейс скасований. Довго вирішували з розселенням, і хто буде за це платити... Сьогодні, 10 січня, рейс мав вилетіти о 9:00, всі знову дійшли до гейту, і знову рейс скасували. Коли буде виліт – незрозуміло. Люди відмовляються йти від гейту», – пояснив він.
Ernest Airlines з 13 січня 2020 року припинила продаж квитків на всі рейси через призупинення дії ліцензії авіакомпанії за рішенням Національного управління цивільної авіації Італії (ENAC).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 10 Січня 2020 14:08
Це так Україна дбає про своїх громадян. Аеропорту Києва наплювати на своїх співвітчизників. Нехай Зеленський втрутиться в ці розборки .
Корiнний лучанин Показати IP 10 Січня 2020 14:56
Головне ,що до" гейту" допускают."щирi" украiнцi пишут новинки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus