USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Українці прощаються зі Ступкою. ФОТО

24 Липня 2012 13:24
Попрощатися з великим маестро Богданом Ступкою до театру імені Івана Франка прийшло до 10 тисяч людей.

Про це пишуть «Коментарі».

Черга охочих попрощатися з Богданом Ступкою вишикувалася в кілька рядів, огинає парк і розтягнулася до станції метро «Хрещатик» на десятки метрів.

Попрощатися зі знаменитим актором прийшли екс-президент України Віктор Ющенко з екс-главою Секретаріату Вірою Ульянченко, через деякий час прибув другий екс-президент Леонід Кучма, рівно об 11:00 прибув Віктор Янукович, який перервав свою відпустку. Разом із ним прибули віце-премʼєр-міністр ‒ міністр охорони здоровʼя України Раїса Богатирьова, віце-премʼєр-міністр України ‒ міністр інфраструктури Борис Колесніков, віце-премʼєр-міністр України ‒ міністр соцполітики Сергій Тігіпко, керівник головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента Ганна Герман, міністр культури України Михайло Кулиняка та інші.

Представників влади можна визначити за кольорами ‒ вони кладуть до труни великі букети оксамитових троянд. Квітів настільки багато, що через кожні 2-3 хвилини, їх забирають і перекладають в інше місце, оркестрова яма ‒ повністю в квітах.

Попрощатися з актором прибули делегації представників влади з областей.

Першими з Богданом Ступкою прощалися театрали та діячі культури. Люди спочатку клали квіти, а потім піднімалися на сцену, говорили слова співчуття рідним і близьким, після чого підходили до труни. Через кожні півгодини на сцені театру, де стояла труна, змінювався почесний караул.
Працює два входи, один ‒ для VIP-персон, інший ‒ для киян. Біля другого входу в театр утворилася тиснява.









фото: Коментарі, Газета по-українськи
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВІКТОР Показати IP 24 Липня 2012 13:47
Вічна пам'ять Великій Людині...
вічна пам"ять Показати IP 24 Липня 2012 14:31
чого ж, падлюки, не дали грошей для українського фільму для артиста! Хоч би пам"ять для українського кіно була, а не для польського чи російського!!! Ада Роговцева ще жива!!!!!
лучанка Показати IP 24 Липня 2012 14:34
Щиро співчуваю родині. Ви втратили люблячого чоловіка, батька, дідуся. Хай земля йому буде пухом. Царство небесне. Дай Боже Вашій родині бачити у кожному онукові, онучці щось від дідуся: любов до України, талант дарований від Бога та незгасиму пам'ять про нього на довгі роки на все життя.
волинянка Показати IP 24 Липня 2012 15:13
Світла пам'ять такому Генію
олег4 Показати IP 24 Липня 2012 17:09
Вечная Память Настоящему Человеку, Мужчине, Актёру, Украинцу !!!
Панночка Показати IP 24 Липня 2012 21:59
Як прийти і показати себе прийшли всі!!! А хто з них допоміг йому? ДА НІХТО!!! НЕХАЙ ЗЕМЛЯ ЙОМУ БУДЕ ПУХОМ, НЕ ЗАМІНИШ таку вже людину, нажаль... Він єдиний був такий..., тепер він літатиме і всі надіємося,що у раю...!!!
Наталія Показати IP 25 Липня 2012 00:24
Вічна Пам*ять..Хай земля Йому буде пухом....(((
Надія Показати IP 25 Липня 2012 00:36
Україна втратила одного з найталановитіших своїх синів!!!! Вічна йому пам'ять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus