USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українці заощаджують більше, ніж європейці

7 Серпня 2013 17:14
Більшість своїх доходів українці витрачають на продукти та заощаджують не більше 15% заробленого. Але ця сума ще не враховує необхідності сплатити податки, інформує ТСН.
Як повідомляє Міністерство економічного розвитку та торгівлі України, від початку року українці витратили 271 мільярд гривень на товари та послуги. Це 85% від усіх коштів, які населення заробило за цей період.
У повідомленні йдеться, що наші співгромадяни можуть заощадити не більше 15% від заробленого. В країнах ЄС, за даними Євростату, європейці заощаджують близько 13%.
При цьому, Мінекономрозвитку стверджує, що обсяги роздрібної торгівлі зросли на десятину за січень-червень 2013 року. «Податкові відрахування від торгівлі з початку року становлять 20 мільярдів гривень, або 14% від загального обсягу платежів», - повідомили в Мінекономрозвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 7 Серпня 2013 23:51
це те сама що рівняти свиню і людину. Кожне їсть три рази в день....Не смішіть мене цими цифрами і не дуріть і так тупий український народ. Найшли що рівняти)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus