USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українці зіграють із поляками без глядачів

28 Вересня 2013 12:53
Відбірковий матч чемпіонату світу 2014 року між збірними України та Польщі з футболу 11 жовтня в Харкові відбудеться без глядачів.

Як повідомляється на офіційному сайті ФІФА, таке рішення ухвалив Дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу на засіданні 27 вересня. Пише Українська правда.

Крім того, рішенням Дисциплінарного комітету збірній України заборонено грати на стадіоні «Арена-Львів» з 27 вересня і до закінчення відбіркового турніру на Чемпіонат світу 2018 року в Росії включно.

Федерація футболу України також оштрафована даним рішенням на 45 тисяч швейцарських франків.

Дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив своє рішення на підставі рапортів арбітра та інспектора матчу Україна - Сан-Марино, який відбувся 6 вересня у Львові, а також доповіді спостерігача організації FARE про расистські і дискримінаційні прояви, які, на його думку, допустили місцеві вболівальники, «вивішуючи неонацистські знамена, імітуючи крики і жести мавп, а також демонструючи нацистське вітання».

Комітет проаналізував звіти офіційних осіб матчу, доповідь спостерігача FARE і позицію ФФУ.

«Комітет вирішив, що дії групи українських уболівальників були ганебними і є явним порушенням Дисциплінарного кодексу ФІФА (FDC). Крім того, використання піротехнічних засобів, які можуть становити значну загрозу безпеки глядачів, не повинне допускатися», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, зараз лідером групи H відбору ЧС-2014, в якій грає Україна, є Англія, набравши 16 балів у восьми матчах. Україна і Чорногорія набрали по 15 балів, у Польщі - 13 балів.

Англійці в жовтні ще проведуть домашні матчі проти Чорногорії та Польщі. Україна зіграє вдома з Польщею 11 жовтня і на виїзді із Сан-Марино 15 жовтня.

Чорногорія, крім матчу з Англією, буде ще приймати вдома Молдову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus