USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українцям пропонують вигнати бісів, які вселились у Верховну раду

23 Жовтня 2012 10:14
Якщо молитва буде щирою, позбудемося усіх бісів, які вселились у Верховну Раду.

Про це йдеться на сайті телеканалу ТВі.

Спільно прочитати молитву до Житвотворчого Хреста Господня заради вигнання бісів з України пропонують користувачам Facebook організатори події «Ніч виборів».
«Ми вже зараз бачимо, що ці вибори можуть стати мало не найбруднішими в історії України. Стільки брехні, стільки бруду. Політики втратили совість, а головне - у Верховну Раду знову пхаються ті, хто розглядає депутатство виключно як можливість для просування своїх власних інтересів та інтересів своїх залаштункових господарів. Що це? Суцільна брехня, безсоромність та зневага до суспільства. Всі ці речі є притаманними ворогові роду людського. Верхорада виглядає так, нібито в неї вселилися біси», – пояснюють свою ініціативу ініціатори молитовного флеш-мобу.

Відтак у ніч виборів, ніч з 28 на 29 жовтня 2012 року, о 00:00 за київським часом, пропонують спільно промовити молитву «Нехай воскресне Бог» або ж прочитати псалом 90.
«Головне – це щиро молитися, тоді Господь нас почує», – переконані ініціатори події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 23 Жовтня 2012 10:55
Есть два типа людей: одни катят мир, а другие бегут рядом и кричат: "Боже, куда катится этот мир?"
Exaboto Показати IP 23 Жовтня 2012 13:07
"молитовний флеш моб" :))) Так у вас постійно відбуваються такі флешмоби. На паску, різдво. Щось вони не особливо ефективні :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus