USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Укроп вимагає від ВолиньPost'у спростування інформації та вибачень

11 Липня 2017 07:40
У соціальній мережі Facebook опублікували зображення, на якому порівняли дії «УКРОПу» з донецькими сепаратистами. Своєю чергою, видання ВолиньPost, не надаючи посилання на сторінку автора зображення, опублікувало даний матеріал.

Зауважимо, що сторінка особи, яка поширила зображення, є так званим «фейком» - для створення профілю використані фото та особисті дані, які цій особі не належать, жодної персональної інформації, яка могла б ідентифікувати користувача як реальну, живу людину, на сторінці немає.

До того ж, це не перший раз, коли видання звинувачують у поширенні недостовірної інформації, транслюючи її з фейкових сторінок в Фейсбуці. Так, у березні видання ВолиньPost поширило персональні дані депутатів, на мобільні номери яких почали надходити повідомлення з погрозами вбивства через їх принципову політичну позицію.

Голова Волинської обласної регіональної парторганізації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов зауважує, що такі дії з боку кишенькового видання компанії «Континіум» свідчать про те, що у політичній боротьбі, схоже, ці люди не гребують нічим, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

«Інформація, розміщена, на сайті ВолиньPost – зухвала та ница брехня. Так званий, інформаційний ресурс, опустився до того рівня, що дозволяє собі принижувати людей, які захищали та захищають нашу країну від російського агресора, людей, які повсякчас допомагають нашим військовим виживати на Сході. Серед наших партійців – чимало військових та волонтерів. Тих, кому ми завдячуємо тим, що за вікнами наших осель не свистять кулі. І цих людей назвали сепаратистами! Нагадаю: УКРОП почав формуватися волонтерами та добровольцями, які, ризикуючи життям, стали на захист України», – заявив Вячеслав Рубльов.


Депутати Луцької міської ради від фракції «УКРОП», які не зі слів знають про АТО, також обурені відверто брехливим матеріалом, який опублікувало видання ВолиньPost.

«Я військовослужбовець Збройних Сил України з 2014 року офіційно заявляю, що вважаю сепаратистами і своїми ворогами тих людей, які писали і розповсюджували цю статтю. В сепаратизмі нас звинувачує ЗМІ, яке виконує інтереси олігархічного клану «Континіум». Саме тому вимагаю публічних вибачень за ту брехню, яку поширило це підконтрольне місцевим царькам видання», – заявив депутат Луцької міської ради, член фракції «УКРОП» Олександр Кравченко.


«Коли в 2014 році сепаратисти намагалися посилити свій вплив у Дніпропетровській області, ми, люди, які зараз є основою партії УКРОП, не дали захопити ще одну частину нашої України. Ми, депутати та волонтери «Серця патріота» продовжуємо допомагати бійцям на Сході України. Ризикуючи своїм життям, ми їдемо на територію, де йдуть бойові дії. Я гордий, що є укропівцем, і вимагаю публічних вибачень та спростування цих брехливих заяв», – каже засновник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради Сергій Балицький.


«Хочу побачити ту людину, яка це писала і хай скаже мені це все в очі. Щоб мені, військовослужбовцю, який захищає Україну та людям, волонтерам, які продовжують допомагати військовим на Сході, сказали у вічі всю ту брехню, що написали», – додав Олександр Кравченко.

До слова, під час місцевих виборів у 2015 році до Луцької міської ради із 42 округів обласного центру в 41 одному перемогли кандидати від політичної партії УКРОП. Загалом від партії «УКРОП» в радах всіх рівнів понад 400 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
aNAT Показати IP 11 Липня 2017 08:24
політичні розбірки
ПРАВДА до aNAT Показати IP 11 Липня 2017 10:47
Точно так і всі відчувають таку ж біль несправедливості, коли про них пишуть неправду
Я до аНАТ Показати IP 11 Липня 2017 09:04
Можливо й так, але нам жити в цій країні, і осторонь стояти не можливо...я не хочу казати, що укроп святий, але те як грабує нас з вами континіум- це катастрофа...
думаю Показати IP 11 Липня 2017 10:24
Волиньпост - це позорище журналістики. Таке відчуття, що там платять не за якість роботи, а лише за чим яскравіше обливання брудом укропа.
Петр Показати IP 11 Липня 2017 15:35
Давно відомо, що Волиньпост рупор Івахіва і БПП ось вони й поливають брудом патріотів України. А тепер давайте задумаємось, для чого? Для чого Івахів літає в Москву, що він там забув?
Андрій Показати IP 11 Липня 2017 16:24
А де почитати ту статтю, де Укроп називають сепаратистами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus