USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Укрпошта» організує останній продаж марки «Русскій воєнний корабль... ВСЬО!»

4 Червня 2022 19:04
АТ «Укрпошта» організує останній продаж марки «русскій воєнний корабль... ВСЬО!» 10 червня.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Телеграмі.

«Останні продажі марки «Корабель ВСЬО» в Україні відбудуться 10 червня онлайн, у сільських відділеннях та головпоштамтах обласних центрів», – написав Смілянський.

Він зазначив, що 2 червня було поновлено продаж марки у магазині Укрпошти на eBay. Для відправлення онлайн-замовлень компанія залучила додаткових партнерів. За словами Смілянського, повністю закінчити відправлення планується до наступного четверга, 9 червня.

Читати ще: На Волині за два дні розпродали другу партію марок «Рускій воєнний корабль… всьо»

Крім того, повідомив керівник «Укрпошти», закінчився прийом робіт на марку «Добрий Вечір». Загалом надійшло понад 1000 ескізів. «Укрпошта» планує вибрати з них 5-10 варіантів та відкрити голосування за переможця наступного тижня.

12 квітня Укрпошта ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «русскій воєнний корабль, іді...!».

23 травня в продаж була випущена марка «русскій воєнний корабль... ВСЬО!». За перший день продажу АТ «Укрпошта» реалізувало близько 800 тис. цих марок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus