USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині за два дні розпродали другу партію марок «Рускій воєнний корабль… всьо»

31 Травня 2022 10:35
Другу партію марок «Русскій воєнний корабль... всьо», яка з’явилася на Волині в продажі 27 травня, продали за два дні. Усього – 19 800 екземплярів марок.

Про це розповів Суспільному керівник Волинської дирекції «Укрпошти» Іван Люсак.

Марки розподілили по всіх 140 відділеннях у Волинській області.

«Партія вже реалізована. Продавали в п’ятницю і частково в суботу. Найбільше марок дали на центральне відділення в Луцьку і в районних відділеннях, де більше людей зверталося. Рівномірно, щоб всіх забезпечити», – сказав керівник «Укрпошти».

Окрім тематичних марок, в продажі були листівки, конверти, футболки та магніти. «Люди все беруть, все має попит. Футболки тільки великі розміри залишилися, магніти ще мають бути по відділеннях», – зазначив очільник Волинської дирекції.

Чи привезуть на Волинь, каже Іван Люсак, ще марки «Русскій воєнний корабль... всьо» – наразі невідомо.

Читати ще: У луцьких відділеннях марку із затонулим російським кораблем розкупили за годину

«Можливо на відділеннях в продажі марок більше не буде. У Генеральному офісі порахують залишок і приймуть рішення, чи будуть надходити марки на реалізацію у відділення «Укрпошти», чи будуть продаватися тільки в онлайн-магазинах», – додав керівник Волинської дирекції «Укрпошти».

23 травня в Луцьку відбулося спецпогашення марки «Русскій воєнний корабль... всьо». Загалом для продажу, який стартував цього дня, на Волинь привезли 27 тисяч марок. Партію марок розпродали менше ніж за два дні.

12 квітня у головному відділенні Укрпошти у Луцьку відбулось спецпогашення марки «Русскій воєнний корабль, іді...! Слава Україні!». Друкувати марки почали, як тільки відновив роботу поліграфічний комбінат «Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus