USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку презентували марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

23 Травня 2022 17:36
У Луцьку відбулося урочисте спецпогашення марки «Русскій воєнний корабль ... ВСЬО!»

В урочистому спецпогашенні поштівок взяли участь голова Волиньради Григорій Недопад, секретар Луцькради Юрій Безпятко, секретар Національної спілки журналістів України Володимир Данилюк, військовослужбовці Луцького батальйону територіальної оборони, медійники та філателісти, йдеться на сторінці Волинської облради.

23 травня Укрпошта ввела в обіг нову серію популярних поштових марок про руський воєнний корабель. Чергова серія марок вийшли накладом 5 млн примірників у двох номіналах: для відправлень по Україні «Русскій воєнний корабль ... ВСЬО! Смерть ворогам!» та міжнародних «Русскій воєнний корабль ... ВСЬО! Слава нації!»

Григорій Недопад зазначив, що з радістю прийняв запрошення вдруге взяти участь у презентаційному заході та пригадав, що через добу після спецпогашення першої поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді ...!» російський флагман «Москва» затонув.

«Тому бажаю Укрпошті випустити якомога більше пророчих марок із стратегічними об’єктами рф, зокрема із Кремлем, аби усі вони пішли курсом корабля, який наразі став підводним», – наголосив він.

Читати ще: У луцьких відділеннях марку із затонулим російським кораблем розкупили за годину

Керівник Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак розповів, що цей день обрали не випадково, адже сьогодні в Україні відзначають День морської піхоти.

«Окрім поштових марок, Укрпошта випустила і конверт, і поштові картки з відповідним зображенням. Сьогодні спецпогашення відбувається одночасно по усій Україні, крім, на жаль, Херсонщини та Криму, – зауважив він. – Сьогодні стартує й продаж цих марок у всіх відділеннях Укрпошти. А оскільки є значний попит на ці марки, діятимуть обмеження в 2 аркуші та 5 конвертів і листівок в одні руки. Крім того, реалізація буде відбуватись і онлайн, щоб усі охочі в різних куточках світу мали змогу їх придбати», – сказав Іван Люсак.

Вартість одного маркового аркушу (3 марки та 3 купони) – 69 грн і $4,5 відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патріот Показати IP 23 Травня 2022 19:45
Що ви курите?!В країні війна,нема палива,грошей в людей,долар по 40,борги за комуналку...Герої гинуть щодня,вони сука марку випустили!Ви підприємство яке відкрийте,на кордоні наведіть порядок...
Кислотник Показати IP 23 Травня 2022 23:22
Давайте мені сюди ці марки, ви ж не знаєте, що з ними робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus