USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрпошта» - в ганебному переліку підприємств Луцька з найнижчою зарплатою

29 Серпня 2017 16:29
До переліку з понад 30 підприємств, середній рівень заробітної плати на яких нижче рівня мінімальної зарплати, незмінно входить Волинська дирекція ДП «Укрпошта».

Про це йшлося під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста 29 серпня.

Як повідомила начальник відділу праці департаменту економічної політики міськради Ніна Савчук, у липні 31 підприємство міста виплачувало працівникам середню заробітну плату на рівні, нижчому за мінімальний. Кількість таких підприємств скоротилася з початку року з 56, але є 10 суб’єктів господарювання, які незмінно протягом семи місяців входять до цього переліку. Для вжиття заходів інформували управління Держпраці в області, аби воно вплинуло на ці підприємства у межах своїх повноважень. На засідання запросили керівників таких підприємств, аби надалі такого ганебного переліку у місті не існувало.

Зі слів представниці Волинської дирекції ДП «Укрпошта», рівень середньої зарплати на підприємстві становить 2876,7 гривні, а не 3200, тому що працівники працюють у середньому на 0,75 ставки. Водночас існує система заохочення та премій: якщо працівники виконують плани, які надає центральний офіс, вони отримують премії та бонуси. Наразі начальники відділень та листоноші працюють неповний робочий день, тому що немає достатнього обсягу поштових послуг, особливо у сільській місцевості. Така ситуація на підприємстві зберігається вже протягом тривалого часу.

Своєю чергою, на підприємстві «Євродек-М» низький рівень середньої зарплати пояснюють тимчасовим характером роботи, сезонністю, а також тим, що низка працівників працюють на півставки, зокрема прибиральниці. Водночас, заробітну плату виплачують вчасно та сплачують усі податки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Марія Показати IP 29 Серпня 2017 17:03
Тітка працює завпоштою в забитому селі. Хай йому грець з такою зарплатою , такими умовами та вимогами.
Валентин Показати IP 29 Серпня 2017 17:11
А чому не говорите яке обслуговування на поштах? Така й зарплата!!! А ціни які на пересилку відправок посилок гшалені, то куди ці гроші йдуть?
Душман Показати IP 29 Серпня 2017 18:05
З початку липня на всіх відділеннях м.Луцька почали примусово запроваджувати нові тарифи - "Стандарт" та "Експрес", які є значно дорожчі за старі (обовязково береться плата за цінність, а якщо відправка в село + 6 грн.). Але запроваджують совковими методами - формально старі тарифи не змінились, нові запроваджуються під адмінистративним тиском ("нам на планьорці казали, щоби тепер всьо йшло як Стандарт, а ті во прості то тіко для малозабезпечених або якщо дуже просять"). Хоча на ГЛ Укрпошти (0800 300 545) відповідають- "Що ви маєте право вибору за яким тарифом відправляти" на відділеннях Луцька (зокрема 43012 та 43020, 43024 та інших) - примусово вибивають квитанції на відправлення "Стандарт" та "Експрес"- а це різниця в 5-10 грн.(якщо в село ще 6 грн.). От і пробують працівники план виконати (обманюючи людей), щоб премію отримати.
Душман Показати IP 29 Серпня 2017 18:14
Для порівняння посилка проста - вага 100 грам - 10,08 грн. (за відправку в село доплачувати не треба), вони примусово вибивають "Стандарт" вага 100 гр- а це вже- 16,80 (якщо в село ще + 6 грн.). Так шо Ви за них не переживайте-навчились заробляти.
Люба Показати IP 29 Серпня 2017 19:38
А мене дуже гарно обслужити в центрі на 25- відділенні і навіть посміхнулася дівчинка. Ціна на посилки найдешевша. #зраду не там шукаєте.
Працівник ганебної п Показати IP 29 Серпня 2017 19:38
на ганебній пошті майже все начальство ан*они )))
скептик Показати IP 29 Серпня 2017 19:39
а зарплати вищого керівництва чому не показуєте ? середня зарплата - поняття відносне.
1 Показати IP 30 Серпня 2017 08:54
Невже хороших, правдивих новин в місті немає?
рятуйся, хто може Показати IP 30 Серпня 2017 09:26
Пропоную підвищити зарплату керівництва в декілька разів, то й середня підросте
Катерина Показати IP 30 Серпня 2017 14:05
Нажаль, тим хто працює не повний робочий день/тиждень заробітну плату в нашій державі жоден роботодавець оплачувати не готовий!а Укрпошта була ... Є... І для мене особисто буде надійною традиційною поштою!де можна оплатити комуналку отримавши нормальну послугу з нормальним обслуговуванням і переслати посилку за нормальними адекватними цінами!
Жужа Показати IP 30 Серпня 2017 14:06
Уже декілька років поспіль я користуюся послугами Укрпошти,а саме відділення на Кривому Валі- відправлення листів та сплати комунальних.Жодних нарікань не маю-Все чітко та злагоджено працює.Працівники навіть не дивлячисть на черги,намагаються гарно пояснити та обслужити клієнтів.А якщо взагалі говорити про якість обслуговування,то я особисто жодному навіть банку не можу поставити 3 бали по 5-ій системі за якість обслуговування...на жаль.((((P.S. А на Укрпошту я"втікла"від "супер"обслуговування Ощада..і не шкодую!!!
Постійний клієнт. Показати IP 30 Серпня 2017 19:11
Користуюсь послугами Укрпошти декілька років на різних відділеннях (дивлячись в якому районі міста перебуватиму) оплачую комунальні, відправляю посилки. Якість обслуговування змінюється в кращу сторону (навіть почали здороватись та посміхатись), тай ціни найдешевші на відправку посилок. Вчора відправляв посилку 200 грам в м. Київ, зайшов до Нової пошти, що на Кривому Валу, здається 11-те взнати ціну, сказали 45 грн. Через дорогу Укрпошта, зайшов туди, відразу дівчина запропонувала Експрес, ціна вразила 15 грн. Вибачте але лишніх 30 грн в мене немає, звичайно відправив Укрпоштою. Сьогодні її вже отримали в Києві. Приємно вражений. Дякую, що Ви є Укрпошто.
я до Постійний клієнт. Показати IP 31 Серпня 2017 00:53
брехня! не вірте!
Оптиміст Показати IP 30 Серпня 2017 21:11
Нажаль, люди зациклились на послугах, на тарифах і їх нервує, що давня Укрпошта почала теж цікавитись економічною складовою ринку і йти в ногу з часом (створюючи нові умови та нові послуги, які повинні бути рентабельні). Хочу побажати: не зупинятись, а критику сприймати з оптимізмом, оскільки розвиток і вдосконалення логічно призводить до підняття заробітних плат.
працівник Укрпошти Показати IP 31 Серпня 2017 10:46
дякуємо за критику , сприймаю позитивно , на пошті працюю майже 10 років і не жалкую!!!! Ми працюємо і міняємося , вчимося нового,а зарплата ? А у кого вона велика на сьогоднішній день ? Проте без затримок , вчасно, і не така вона і мала . З цей рік піднімали двічі і не на 100 грн а на 1000 грн. Дякуємо нашому керівництву, за розуміння , за заохочення , за підтримку .Завдяки Вам ми станемо кращими !!! А клієнтам : терпіння , ви у нас найкращі !!!! Приходьте, чекаємо!!!!!!!!
працівник Показати IP 10 Вересня 2017 22:39
чого пишеш брихню зарплату добавили астааку зрізали на 0,4 і зарплата в селі 1 300 це сміх два села носи кубасу канцерви праніки порошок план вимагають а зарплата смішна ходи вісім кілометрів обіцяють ровира вже два рокі..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus