USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Укрпошті» дозволили приймати оплату банківськими картами

18 Квітня 2018 17:15
У відділеннях Укрпошти можна буде розраховуватися карткою. Нацбанк видав Укрпошті ліцензії на переказ коштів без відкриття рахунків.

"Це те, чого чекали довго, крок до цивілізації. Це - термінали у відділеннях зовсім скоро! Клієнти зможуть розраховуватися у відділеннях, на нашому сайті чи у мобільному додатку картками. Потрібно лише трохи часу на встановлення обладнання", - написав у Facebook генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

За його словами, тепер операції здійснюватимуться без посередника. Отже - дешевше.

Крім того, Укрпошта стала першим учасником міжнародних платіжних систем MasterCard та Visa серед небанківських установ України.

"Укрпошта має понад 11 тисяч відділень. Рішення НБУ сприятиме збільшенню обсягів безготівкових розрахунків. Особливо в невеликих містах і селах, де зараз переважають розрахунки готівкою", - зазначив директор департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Олександр Яблунівський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus