USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Укртелеком» відключив Крим, а Google наклав санкції навіть на переселенців

10 Лютого 2015 11:44
Під заборону на використання комерційних сервісів Google, накладений міжнародними санкціями, потрапляють не тільки ті користувачі, які проживають на території Криму, але і ті, хто жив там раніше.

Про це повідомляє itc.ua.

Таким чином, якщо у платіжній інформації в профілі Google була вказана кримська адреса, але фактично людина проживає в іншому місці, платні функції в його акаунті заблокують. І в цьому випадку зміна адреси в профілі не допомагає. Служба підтримки Google також поки не хоче приймати документи, які підтверджують фактичне місце проживання користувача. У підсумку виходить, що потрапляють під санкції переселенці, які виїхали за межі Криму.

У прес-службі Google коротко відповіли: «Нещодавно були введені санкції щодо Криму з боку США і ЄС. Будучи американською компанією, ми зобов'язані їх виконувати». Тим не менш, є надія, що компанія вирішить цю проблему, і піде назустріч тим користувачам, які покинули територію Криму.

Окрім того, український оператор зв'язку «Укртелеком», який належить структурам Ріната Ахметова, повністю відключив Крим від зв'язку. Після того, як зафіксували відключення зв'язку, «міністерство внутрішньої політики, інформації та зв'язку» звернулося в диспетчерську службу філії ПАТ «Укртелеком» з вимогою роз'яснити ситуацію, що склалася, - пише ICTV.

«У відповідь диспетчерська служба підтвердила повне від'єднання Криму від зв'язку. При цьому причини відключення озвучені не були, - повідомили «Кримінформу». - Попередньо ніякої інформації про відключення ні кримська філія «Укртелекому», ні профільне міністерство не отримували».

О 1:00 ночі на вівторок відбулося повне від'єднання Криму від послуг зв'язку, що надаються ПАТ «Укртелеком» - були відключені фіксований телефонний зв'язок і інтернет, перестав працювати мобільний оператор «Трімоб», якийналежить ПАТ «Укртелеком».

До 8 години ранку (за московським часом) фахівці «Крымтелеком» (ГУП) відновили доступ до мережі інтернет для 12 тисяч абонентів ПАТ «Укртелеком», відключених українським оператором зв'язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus