USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрзалізниця» розроблятиме документацію на дві ділянки піщаного кар’єру на Волині

22 Липня 2019 21:36
Дозволи на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок Радошинського кар’єру, що у Ковельському районі, видали у Волинській ОДА.

Про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) йдеться у розпорядженнях тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської облдержадміністрації.

Так, розглянувши клопотання виробничого підрозділу «Радошинський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська залізниця» (спеціальний дозвіл на користування надрами від 28 грудня 2007 року № 4662), враховуючи довіреність філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська залізниця» від 19 березня 2019 року № ННТ 748460:

філії «Центр управління промисловістю» акціонерного товариства «Українська залізниця» надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 3,3921 та 35,0581 гектара, розташованих за межами населених пунктів Радошинської сільської ради Ковельського району.

Документацію із землеустрою доручили розробити з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою та подати на затвердження до обласної державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus