USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Укрзалізниця закупила бракованих деталей на 20 мільйонів гривень

10 Лютого 2017 13:28
Співробітники Служби безпеки України і прокуратури виявили, що ПАТ "Укрзалізниця" здійснила покупку неліквідних запчастин до рухомого складу на суму 20 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося з'ясувати, що керівництво одного з підрозділів держпідприємства "Укрзалізниця" уклало договори з двома приватними компаніями на поставку запчастин.

Постачальники навмисне відправили національному перевізникові комплектуючі, вироблені з грубими порушеннями технічних умов. У свою чергу чиновники "Укрзалізниці" не забезпечили відповідну перевірку якості товару.

"Закупівля зазначених комплектуючих могла призвести до надзвичайних подій на залізниці під час вантажних і пасажирських перевезень", - йдеться у повідомленні прес-служби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України "Привласнення, розтрата майна". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Хмара Показати IP 10 Лютого 2017 13:40
Степан Хмара, герой України в прямому ефірі Шустер LIVE: “Почнемо з того, що одне злочинне угрупування, яке очолював Янукович, змінилось іншим, яке очолює Порошенко. А зараз ці угрупування сплелися і персонажами і інтересами. Тому російська агресія ніяк не визнається у нас в Україні. Що Росія окупувала частину України, що на Донбасі, не терористи і не сепаратисти, а є російські війська та колаборанти. Але Порошенко цього не може визнати. Якби ця справа розслідувалася, то були б процеси і над Льовочкіним, який багато чого б розповів суду. Але Порошенко цього не може дозволити”.
Анонім до Степан Хмара Показати IP 10 Лютого 2017 15:40
А ще роздуті штати Управління ПЗзал! "Відсів " або пісок- з Житомирськоі обл до пункту призначення Бахмач чи інший просто" розвіюється" по дорозі., Влаштуватись на роботу не реально не маючи "руки" або за хабар!Страхові компаніі зникають разом з коштами-змінюють назву і........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus