USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків на Кримський напрямок

9 Березня 2014 13:32
Рух поїздів до Криму здійснюється у штатному режимі згідно розкладу, однак тимчасово призупинено попередній продаж квитків на ці поїзди.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

У відомстві запевняють, що це відбулося "з технічних причин". Проте які саме технічні причини до цього призвели, не уточнюють.

Водночас, в "Укрзалізниці" відзначили, що усі поїзди, що слідують до Криму, відправляються за розкладом, і пасажири, що вже мають квитки на них, будуть доправлені до станцій призначення.

У довідковій "Укрзалізниці" Українській правді повідомили, що квитки на Кримський напрямок не можна буде придбати з 10 до 17 березня.

Натомість у неділю потрапити до Криму ще буде можливо.

"Наразі на дату 9 березня є достатня кількість місць, які залишаються у вільному продажу. Зокрема, на поїзд № 12 Київ - Сімферополь у продажу залишається 35 купейних місць, на поїзд № 28 Київ - Севастополь 34 плацкартних місць", - повідомили у довідковій.

Разом з тим, віце-прем'єр АРК Рустам Теміргалієв заявив, що залізничне сполучення між Росією і Кримом може бути організовано через Краснодарський край, в обхід України.

"Ми розраховуємо на перезавантаження залізничних потоків через паром на Кубань. Ми очікуємо, що буде швидкими темпами будуватися міст Крим- Кубань (через Керченську протоку для того, щоб наші кримчани не відчули дискомфорту при поїздках з Криму в Росію", - сказав він.

Теміргалієв відзначив, що згідно з даними властей Криму, "Укрзалізниця" заблокувала продаж залізничних квитків з Києва до Криму.

"Залізниця України відключила базу з продажу залізничних квитків і скасувала продажу цих квитків з Києва до Криму і назад", - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Березня 2014 14:04
Своєю "політикою" нинішній уряд не гребує не те що кров'ю, а й заради своїх амбіцій готовий роздерти країну на шматки. Зміна уряду, а й відповідно політики держави відразу б корні змінила ситуацію в Криму!
дідо до Анонім Показати IP 9 Березня 2014 14:20
Ти кремлівський провокатор.
my_gift Показати IP 9 Березня 2014 15:04
В Крим зараз їдуть хіба що екстремали...
ОК Показати IP 9 Березня 2014 15:13
Кому треба поїде в обхід України.Вже пізно відміняти,схоже на судорги перед закінченням

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus