USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уляна Супрун заохотила Волинь розробляти медпроекти

1 Червня 2018 13:11
Одними з пріоритетів реформування медицини є екстрена медична допомога та соціальний пакет для сімейних лікарів.

Про це йшлося під час прес-конференції за участю міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун 1 червня.

Міністр заохотила медичні заклади Волині розробляти проекти та подавати їх на розгляд уряду, аби отримати кошти на їх реалізацію від Світового банку. Мова – про 10 із 30 мільйонів гривень, які надходили від Світового банку.

Уляна Супрун зазначила, що особливий акцент робитимуть на розвиток екстреної медичної допомоги, зокрема на закупівлю карет «швидких» чи обладнання для лікарень, при яких можна відкрити відділення невідкладної медицини, а також на забезпечення сімейних лікарів, аби стимулювати їх, наприклад, працювати в сільській місцевості.

«Ми шукатимемо найкращі проекти і хочемо перерозподілити кошти від Світового банку. Ми бажаємо якнайкраще використати кошти, аби ще отримати через рік гроші для нашої країни, щоби змогти ще більше проектів реалізовувати», – зазначила Уляна Супрун.

Вона наголосила, що пріоритетними також будуть ті проекти, реалізацію яких можуть закінчити за рік.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, своєю чергою, запевнив, що область підтримує політику Міністерства охорони здоров’я та належно працювати задля покращення надання медичних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Где деньги, Зин Показати IP 1 Червня 2018 13:25
А пані міністерка не знає, що з Волині Світовий банк відкликав раніше виділені кошти на будівництво об'єктів первинки? Кошти реальні були. Лише чиновники обласної держадміністрації не спромоглися довести до позитивного завершення довголітню історію їх освоєння.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 1 Червня 2018 13:28
Розумна жiночка. Гарна
103 Показати IP 1 Червня 2018 14:36
"а екстрена допомога " два проекти і було вкладено велику працю колективу який хотів щось робити, а через безвідповідальність і байдужість на завершенні завалила все ..... Сором керівникам на всіх рівнях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus