USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Умови життя «прихованої» когорти населення у Гонконзі. ФОТО

3 Березня 2013 11:31
Організація «Товариство за спільну організацію» пропонує подивитися на переповнені квартирки Гонконгу зсередини, причому, з незвичайного ракурсу - зі стелі. У цьому випуску ви побачите умови життя мешканців одного з найбільш густонаселених міст в світі, - інформує Вigpicture.ru.


1. Більше 100 000 чоловік в Гонконзі не можуть дозволити собі адекватне житло.


2. Серед них є і літні люди, і інші соціально вразливі групи, які змушені жити в крихітних кімнатах в 3 квадратні метри.

3. У той час як місто процвітає, багато його мешканців досі живуть в неймовірно жахливих умовах.

4. Люди сплять в одному кутку, їдять - в іншому, а в третьому зберігають свої речі. А якщо пощастить, у четвертому кутку буде стояти телевізор, і тоді можна буде відволіктися після довгого робочого дня.

5. Директор організації «SoCO» Хо Хей-ва говорить, що, зробивши ці фотографії, вони хочуть привернути увагу громадськості та уряду до проблеми житла.

6. Ці люди не можуть дозволити собі дороге житло. Місячна оренда становить близько 6-7,50 фунта стерлінгів за квадратний метр, і іноді доводиться чекати своєї черги роками, тому з житлом в Гонконзі проблема.

7. Гонконг вважається одним з найдорожчих міст в світі, а проте за його процвітанням приховується і неймовірна бідність.

8. Сотні тисяч людей все ще живуть у будинках-клітинах і дерев'яних кубиках, а безробітні нові сім'ї з Китаю і бідні діти намагаються вижити в цьому місті кожен день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
**** Показати IP 3 Березня 2013 11:59
не хочу образити жителів гон-конгу, але чому ви там живете їдьте в інші міста менші дешевші.
Олежик Показати IP 3 Березня 2013 15:45
Адміністрація сайту новинами про африканських проституток і бідних китайців хоче показати нам що в нас з Пакращенням живеться набагато "краще" ніж всім іншим...Ну що ж - приклади достойні порівняння...
miassol до Олежик Показати IP 3 Березня 2013 16:25
:) like

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus