USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Унаслідок атаки дронів на Харків загинули троє рятувальників

4 Квітня 2024 09:05
Уночі 4 квітня Росія запустила на Харків кілька хвиль «Шахедів». Унаслідок масованої атаки загинули троє рятувальників та цивільна жінка, ще 12 людей дістали поранення.

Про це повідомляє УП з посиланням на ДСНС України, голову Харківсьої ОВА Олега Синєгубова, мера Харкова Ігоря Терехова.

У рятувальній службі зазначають, що внаслідок ворожих ударів пошкоджень зазнали помешкання мирних громадян. Загинула мешканка житлового будинку, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі.

«Рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару безпілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер дорогою в лікарню», – повідомили в ДСНС.
Ще один рятувальник зазнав поранень. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у результаті ворожої дронової атаки ще щонайменше 10 людей отримали поранення. Пошкоджені багатоповерхівки та будинки приватного сектору.
Вранці мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що один з дронів потрапив у багатоповерхівку і пошкодив зовнішню стіну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 4 Квітня 2024 14:44
А скiльки найманцiв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus