USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині – смертельна ДТП: загиблого з авто вирізали рятувальники

17 Листопада 2022 15:48
Смертельна ДТП сталася сьогодні на Володимирщині. Рятувальникам довелося застосувати спецобладнання, аби вирізати з автівки чоловіка, який, на жаль, загинув.

Об 11:33 до служби 101 надійшло повідомлення про ДТП поблизу села Верба Володимирського району. Про це інформує ГУ ДСНС Волині.

Відділення рятувальників із Володимира на спеціальному авто прибуло до місця події. За допомогою спецобладнання рятувальники деблокували загиблого в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Як стало відомо згодом, в аварії загинув інспектор сектору реагування патрульної поліції Володимирського районного управління Тороканець Іван Петрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus