USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Унаслідок ракетного удару по Одесі загинули фельдшер і рятувальник

15 Березня 2024 13:34
Сьогодні вдень росіяни завдали чергового ракетного удару по Одесі. У місті пролунали вибухи, повідомляли про приліт по цивільній інфраструктурі. В одному із житлових будинків зайнялася пожежа.

Як повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер, на жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені.

Як повідомили в ДСНС Одещини, було пошкоджено цивільну інфраструктуру, травмувалися 20 людей, з яких п'ятеро – рятувальники.
На місці влучання виникла пожежа. Рятувальники ДСНС одразу прибули на місце удару та взялися за гасіння вогню, розбір завалів і пошук поранених. Під час проведення робіт російська армія повторно завдала ракетного удару, внаслідок якого загинув рятувальник.
Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станцію технічного обслуговування, газопровід низького тиску та два пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі гасять пожежу на газопроводі та у приватному будинку.
Нагадаємо, 6 березня внаслідок російського удару по портовій інфрастуктурі Одеси загинули п’ятеро людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus