USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

В Афганістані поблизу міністерства – теракт: 12 загиблих, понад 30 поранених

11 Червня 2018 15:35
Терорист-смертник підірвав себе у столиці Афганістану, внаслідок чого загинули щонайменше 12 людей, понад 30 дістала поранень.

Про це повідомляє Made for minds.

Через вибух, який влаштував терорист-смертник у столиці Афганістану Кабулі у понеділок, 11 червня, загинули 12 людей, ще щонайменше 31 особа дістала поранень. Терорист-смертник підірвав себе біля входу в міністерство сільського господарства та розвитку на заході столиці країни, повідомив речник уряду. Атака відбулась у другій половині дня, коли співробітники залишали офіс, додає Reuters.

«Серед жертв - жінки, діти та працівники міністерства», - повідомив представник міністерства внутрішніх справ країни.

Відповідальність за вибух взяло на себе терористичне угруповання «Ісламська держава», передає інформагенція Amaq.

Останнім часом в Афганістані екстремістами скоєна низка атак з численними людськими жертвами. 30 квітня у столиці Афганістану прогриміло два вибухи, в результаті яких загинула 21 людина, ще 27 отримали поранення. 9 травня через два напади терористів на поліцейські пости у Кабулі загинули 22 особи. 13 травня в місті Джалалабаді через атаки зловмисників з вибуховими пристроями загинули щонайменше 15 осіб. 4 червня внаслідок терористичного нападу на конференцію улемів - вчених-богословів - загинуло 6 осіб.

Нагадуємо, в кінці січня в Кабулі від вибуху загинули близько сотні людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus