USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Унаслідок ДТП постраждали четверо волинян

22 Серпня 2012 11:01
Четверо волинян постраждали унаслідок ДТП, які трапились упродовж минулої доби.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, протягом доби на Волині зареєстрували три дорожньо-транспортні пригоди.

21 серпня до правоохоронців надійшло повідомлення про аварію у Нововолинську на проспекті Перемоги. Прибувши за вказаною адресою, працівники ДАІ встановили, що 24-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем марки «Fiat Scudo», на дорозі з одностороннім рухом, прямуючи заднім ходом, від’їжджав від місця стоянки. Автівка збила пішохода. Унаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримала 74-річна мешканка міста.

Цього ж дня ДТП пообіді зареєстрували на автодорозі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече. 24-річний водій автомобіля «ВАЗ 2108», виконуючи маневр повороту ліворуч, не пропустив скутер «Вайпер», який рухався в зустрічному напрямку. У результаті відбулося зіткнення. Водій мопеда отримав тілесні ушкодження. Його доправили до Ковельської лікарні.

Окрім того, вже після обіду до правоохоронців надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин.
При виїзді на місце пригоди встановили, що 41-річний водій, рухаючись із другорядної дороги на головну автомобілем марки «Фольксваген», не пропустив автомобіль БМВ, який прямував у напрямку державного кордону. Внаслідок зіткнення водій і пасажир автомобіля «БМВ» отримали тілесні ушкодження, їх доставили в Любомльську ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Надія Показати IP 26 Серпня 2012 00:11
Якщо хтось бачив аварію на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече 21 серпня 2012 року просимо позвонити за номерок 0954887024 або 0965656041. Дуже дякуємо якщо хтось відгукнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus