USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Унікальною» назвали економіку Волині

7 Липня 2014 11:36
Волинь перевиконала бюджет за перше півріччя. Розвиток області в складний економічний час назвали «унікальним».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7-го липня.

Губернатор доповів, що за перше півріччя головні економічні показники краю свідчать про розвиток.

«За 5 місяців наш бюджет був виконаний на 99.9%, а за червень - 117%. Тому на 1 липня бюджет перевиконаний - 104.5%. Дякую усім, хто до цього долучився, зокрема податковій. Також є зростання ВВП і в будівельній галузі. Позитив є і в промисловому виробництві, де індекси розвитку за 5 місяців - 102.4%», - прозвітував Пустовіт.

Потому додав, що такий стан справ на Волині - це «унікальна цифра розвитку, зваживши на ту ситуацію, яка зараз в країні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 7 Липня 2014 12:11
Доброго дня! Обладміністрація на чолі з Григорієм Пустовітом подає неправдиву інформацію. По-перше: Представники "квотної" влади не зробили нічого для наповнення бюджету - вони "течуть за водою". Бюджетний кодекс формується так, що по нарахованих податках в попередньому звітному періоді - сплата наступає в наступних звітних періодах. Іншими словами: в червні платиться податок на додану вартість з господарських операцій, які відбулись в травні, податок на прибуток платиться з господарських операцій які відбулись в 1 кварталі 2014року. Якщо і відбулось пожвавлення економіки, то це сезонне явище. По-друге: система настільки корумпована, що великоваговий приватний бізнес і надалі призначає своїх топ-менеджерів в управління державним і комунальним майном на території області із благословіння "квотної" верхівки, які не зацікавлені сприяти сплаті податків, а лише для володіння розгалуженої мережі так званих "касових апаратів" , які і допомагають рухати їх приватний бізнес; По-третє : якщо народом із-під поли будуть керувати олігархи - ми будемо мати ще не одного чільника області. P.S. Наповнення бюджету області можна вирішити за рахунок скритої приватизації державної та комунальної власності, а податкова тут ні до чого. Дивіться ширше, шановні ВН, або унікальна пишіть в кавичках.
2х2 Показати IP 7 Липня 2014 12:23
Унікальний той Пустовіт і Ко.!:)))
знаю до 2х2 Показати IP 7 Липня 2014 19:33
Тільки бла-бла-бла постійно від того Пустовіта!!!
белое крыло Показати IP 7 Липня 2014 13:19
Уникальность всего то что называется Проэктом Вильна та Не залежная Украина_ в том что ни кто начиная с *** Кравчука-который распилял весь золото-валютный запас Так и не начал что то делать.Где все те кто так верещал, как кот у которого яйца отрывают.За Украину??Их Нет на передовой..Где вся Волынская ср*ная рать- которая за много лет обзавелась домами .офшорами .**и. фирмами и дальше тр***ет всех и и все?
Вадим Показати IP 7 Липня 2014 18:59
Если всё так чудово, то поднимите пенсии луцким пенсионерам на пару месяцев или снизьте луцким бизнесменам налоги, тоже на пару месяцев.
Міша Показати IP 8 Липня 2014 07:41
А наш замполіт (трєпло), ще не так умів брехати. Набрали дилетантів, а ті вибріхують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus