USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Унікальну Волинь побачить Україна

15 Травня 2009 10:00
На Волині побували журналісти дирекції телепрограм управління справами Верховної Ради України «Рада». Відомий тележурналіст Василь Островський та оператор Максим Ворон відзняли два телевізійні фільми – про Черемський державний природний заповідник та об’єкти природо-заповідного фонду ДП «Любешівське ЛМГ», які входять до складу  Національного природного парку України «Прип’ять – Стохід», – 15 травня інформують «Волинські Новини».
 
Телеканал «Рада» і  державний комітет лісового господарства України, за словами Василя Островського, давно ведуть перемовини про створення серії телефільмів про заповідні природні об’єкти України. Але тільки у ці травневі дні, повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, вдалося розпочати зйомки.
 
Заповідне Черемське болото з його унікальними червонокнижними рослинами та птахами, урочища Сузанка та  Кухів Груд, де в роки війни базувались партизанські загони,  а тепер знайшли прихисток лосі і козулі, дикі кабани і бобри, зацікавлять глядача. Другий фільм присвятили неповторній природі  наймолодшого Національного природного парку «Стохід – Прип’ять».
 
«Я вражений від побаченого. Багатосотлітні діброви і соснові бори, неповторні за красою озера Біле і Люб’язь, багатоводні Стохід і Прип’ять із їх предивним птаством  варті того, щоб про них дізнався світ», – поділився враженнями пан Островський.
 
Максим Ворон знімав перших осіб багатьох країн, відомих державних і політичних діячів. Як телеоператор побував у багатьох країнах світу, відзняв десятки телесеріалів в Україні і Росії. Волинське Полісся захопило оператора пріма-класу своєю неповторністю та незайманістю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus