USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створили лабораторію регіональних промоцій і туризму

31 Січня 2022 19:10
У Луцьку запрацювала Лабораторія регіональних промоцій і туризму. Її створили на базі кафедри міжнародних відносин і регіональних студій факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки та туристичної фірми «Валерія».

Як розповіла декан факультету міжнародних відносин, професорка Антоніна Шуляк, ідея створення лабораторії виникла не на порожньому місці.

«Кафедра міжнародних відносин і регіональних студій має потужні наукові розробки стосовно розвитку й функціонування туризму в різних регіонах світу. Крім того, студенти і викладачі кафедри розробляють туристичні маршрути, цікаві екскурсії, які можуть пропонувати туристам туроператори. Своєю чергою, потужним туроператором є туристична фірма, яка працює вже 29 років на ринку туристичних послуг України», – зазначила вона.

Директорка турфірми Валерія Гаврилевич пригадала, що з кафедрою міжнародних відносин і регіональних студій факультету міжнародних відносин Волинського національного університету імені Лесі Українки її туристична фірма співпрацює вже багато років.

«Валерія» є базою виробничої практики для студентів. Ми також втілюємо в життя угоду про дуальну освіту. Хочу відзначити, що студенти освітньо-професійних програм «Регіональні студії» та «Міжнародні відносини» мають ґрунтовну підготовку, яку демонструють у ході виробничого процесу. В штат фірми входять і випускники факультету міжнародних відносин, якими ми дуже задоволені, зокрема їхньою роботою в наданні посередницьких послуг, серед яких – якісне, швидке та сервісне обслуговування клієнтів, консультування в забезпеченні міжнародного зв’язку та комунікацій», – сказала Валерія Гаврилевич.
У межах співпраці передбачено дослідження особливостей розвитку міжнародного туризму країн і регіонів, інформувала керівниця Лабораторії регіональних промоцій і туризму, професорка, завідувачка кафедри міжнародних відносин і регіональних студій ВНУ імені Лесі Українки Наталія Коцан.

«Під час роботи лабораторії будемо пропонувати розроблені туристичні та екскурсійні маршрути на ринок туристичних послуг. А турфірма «Валерія» є туроператором, який має право пропонувати для реалізації такі маршрути. Тому співпраця буде взаємовигідна», – зауважила вона.

Як додала, Лабораторія регіональних промоцій і туризму працюватиме на громадських засадах.

Відзначимо, що створення лабораторії затверджено рішенням Вченої ради ВНУ імені Лесі Українки від 28 грудня 2021 року.
Як писало Інформаційне агентство Волинські Новини, восени в аудиторії № 520 лабораторного корпусу ВНУ відкрили спільну лабораторію інформаційних технологій ІТ-компанії InternetDevels та Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Володя Показати IP 31 Січня 2022 21:02
А чому саме фірма " Валерія"? Я так розумію, що Пані Валерія через Громаду Луцька планує покращити бізнес!?? А де бонуси для Громади???
Чезаре Ламбразо Показати IP 31 Січня 2022 21:08
ну тут без коментарів...
Анонім Показати IP 1 Лютого 2022 00:19
Як взяти лопату в руки, то нема кому. Як язиком чесати, то всі охочі
Ігор Показати IP 1 Лютого 2022 14:16
Кафедра міжнародних відносин співпрацює з туристичною компанією. В чому проблема? Хочеться коментаторам черговий раз понити? Чи погано, якщо студенти трохи попрактикуються?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus