USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

УНП закликає Президента заблокувати ЧФ РФ у Севастополі

12 Серпня 2008 09:41
УНП закликає українську владу «вжити заходів щодо невикористання Росією у війні сил Чорноморського флоту РФ, що тимчасово дислокуються в українському Севастополі». Про це йдеться в заяві УНП, - повідомляють «Волинські Новини».
Як ідеться у заяві, розміщеній у блозі Анатолія Бубенщикова, «Українська Народна Партія розцінює бомбардування російською авіацією населених пунктів і життєво важливої інфраструктури Грузії та введення на її територію російських військ як військову агресію Росії проти Грузії. Такі дії російської влади є заздалегідь спланованими і нічого спільного з миротворчою діяльністю не мають».
«Військова агресія Росії стала до певної міри результатом політики «умиротворення агресора» з боку деяких урядів «старої Європи» щодо Росії, що виявилось, зокрема, у блокуванні керівництвом Німеччини та Франції процесу приєднання України та Грузії до Плану дії щодо членства в НАТО», - вважають в УНП.
У заяві йдеться: «Військова агресія Росії проти Грузії створює потенційну загрозу і для безпеки України, яка прагне мати по всьому периметру своїх кордонів зону миру і стабільності. Особливу небезпеку для України несуть плани Росії з використання в конфлікті сил Чорноморського флоту РФ. Громадяни України неодноразово були свідками підтримки російською владою сепаратистських рухів на території пострадянських держав».
УНП закликає «Президента України та Уряд України активно сприяти на міжнародній арені мирному врегулюванню конфлікту та вжити заходів щодо невикористання Росією у війні сил Чорноморського флоту РФ, що тимчасово дислокуються в українському Севастополі». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus