USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Упіймали зловмисників, які пограбували притулок для собак у Луцьку

23 Березня 2015 13:35
Волинські правоохоронці затримали зловмисників, які пограбували притулок для собак. Усі троє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, а один із грабіжників працював у притулку.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Троє зловмисників вночі проникли на територію комунального підприємства. З ангару спритники намагалися викрасти автомобіль «ВАЗ-2110», однак їх помітив сторож.



Аби довести злочинний намір до кінця, злодії зв’язали його і продовжили виштовхувати автомобіль. Проте завадили несприятливі погодні умови: автівка застрягла у болоті. Щоби не йти з місця злочину із порожніми руками, чоловіки викрали дві рушниці для відлову собак: шприцемет та сіткомет.



Начальник луцького міськвідділу міліції Ігор Муковоз повідомив, що на лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування комунального підприємства:



– На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що троє зловмисників через огорожу проникли на територію притулку, намагалися викрасти автомобіль, але це їм не вдалося. Натомість злодії поцупили дві рушниці. Працівники міліції протягом доби затримали осіб, причетних до скоєння цих правопорушень. Усі вони раніше судимі за вчинення корисливих злочинів. Один із співучасників скоїв злочин, перебуваючи під домашнім арештом.



Працівники міліції вилучили викрадені речі, тож після проведення всіх необхідних процесуальних дій їх повернуть підприємству.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частино 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
142 Показати IP 23 Березня 2015 13:57
Було зрозуміло, що таких дурнів одразу знайдуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus