USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ураган «Елеонор» накрив майже всю північ Європи

4 Січня 2018 08:15
Зимовий ураган «Елеонор» пройшов майже по всій північній Європі.

У Британії він залишив без електроенергії десятки тисяч будинків, повідомляє BBC.

«У Франції, де пориви вітру досягали 110 км/год, в Альпах загинув лижник, ще дев'ять людей отримали травми різних ступенів тяжкості. У Швейцарії через ураганний вітер потяг зійшов з рейок, декілька пасажирів отримали незначні травми. У Нідерландах лише один постраждалий, на нього впало дерево», - йдеться у повідомленні.


Крім того, на півночі Франції без електрики залишилися більше 200 тисяч будинків. Погодні умови позначилися на повітряному сполученні у французькій столиці і на сході країни. Крім того, в Парижі, де очікують пориви вітру до 100 км/год, для відвідування закрита Ейфелева вежа.

Також буря пройшла майже по всій Німеччині. Пориви вітру там досягали 120 км/год і призвели до перебоїв в роботі транспорту.

В Швейцарії через урагану знеструмленими виявилися 14 тисяч будинків, в Австрії у деяких районах збільшився ризик сходження лавин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus