USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ураган Майкл знищив базу ВПС у Флориді

12 Жовтня 2018 09:29
База військово-повітряних сил США Тиндалл у штаті Флорида сильно пошкоджена після урагану Майкл. Як повідомляє видання Business Insider, швидкість поривів вітру досягають 200 кілометрів на годину.

На офіційній сторінці військової бази в Facebook з'явилося повідомлення, в якому вказується, що вона сильно постраждала, проте точно сказати про збитки поки неможливо.

Також у повідомленні військові відзначили, що всі літаки були евакуйовані з Тиндалл на військову базу ВПС Райт-Паттерсон у штаті Огайо ще 8 жовтня. Всім військовим був відданий наказ про евакуацію тоді ж. Командування каже, що не знає, коли можна буде безпечно повернутися в розташування.

На базі Тиндалл несе службу 325-е крило винищувачів Військово-повітряних сил США. Тут базуються винищувачі F-22, F-15 і F-35A. Головне завдання бази - тренувати пілотів F-22.

Крім того, як повідомляє Кореспондент з посиланням на агентство Reuters, до шести осіб зросла кількість загиблих в результаті урагану Майкл

За його інформацією, одна людина загинула в штаті Північна Кароліна. Раніше повідомлялося про п'ять жертв стихії. За даними телекомпанії ABC, серед загиблих 11-річна дитина.

Циклон Майкл, який приніс потужні пориви вітру і проливні дощі, призвів до повеней в декількох районах Сполучених Штатів. Узбережжя США Майкл досяг в середу, в той момент урагану була привласнена четверта категорія з п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона. До теперішнього часу він ослаб до тропічного шторму.

У штатах Флорида, Алабама і Джорджія в результаті удару стихії без електроенергії залишилися в цілому більше 300 тисяч будинків і володінь. У цих регіонах діє режим надзвичайної ситуації, евакуйовано близько 400 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus