USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Теракт у Керчі: кількість жертв досягла 20

18 Жовтня 2018 08:15
За останніми даними, в результаті теракту в Керченському політехнічному коледжі загинули 20 осіб. Про це заявив заступник голови «адміністрації» Керчі Дилявер Мельгазієв, повідомляє Кореспонент.

«Двадцять загиблих. Привезли не три людини з технікуму, як ми очікували, а чотири», - сказав Мельгазієв журналістам.

Він додав, що серед загиблих 15 студентів і п'ятеро дорослих, на момент трагедії шістьом студентам не виповнилося 18 років. За попередніми даними, всі п'ятеро дорослих є співробітниками коледжу. Посади співробітників будуть уточнені пізніше.

Нагадаємо, близько полудня 17 жовтня в політехнічному коледжі в Керчі стався вибух і стрілянина. Раніше повідомлялося, що загинули 19 осіб і понад 50 постраждали.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за статтею терористичний акт. За даними слідства, невстановлений вибуховий пристрій був начинений металевими предметами.

Встановлено особу молодої людини, яка здійснила напад. Ним виявився 18-річний студент 4 курсу коледжу Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням виявлено в одному з приміщень коледжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus