USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд не посилюватиме карантин на Великдень і травневі свята

28 Квітня 2021 15:08
В Україні не будуть посилювати карантин на Великдень і травневі свята.

Про це під час засідання Кабміну 28 квітня заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє ТСН.

За його словами, натомість в Україні посилять заходи контролю за дотриманням встановлених обмежень. Йдеться про соціальну дистанцію та масковий режим. Зокрема, під час святкових богослужінь у храмах.

«У місцевої влади залишаються інструменти, аби швидко реагувати та посилювати певні карантинні обмеження в разі різкого збільшення кількості нових випадків. Саме такі принципи адаптивного карантину довели свою ефективність, і цей механізм буде збережено й надалі», – сказав глава уряду.

Прем’єр наголосив на дієвості адаптивного карантину, який подовжили в Україні до кінця червня. Протягом минулого тижня три області залишили «червону» зону – це Чернівецька, Львівська та Одеська. Нині на «жовтому» рівні вже шість областей.

«Фактично у всіх областях ми бачимо зниження кількості нових випадків та госпіталізацій. Ще декілька регіонів найближчими тижням, або навіть днями зможуть послабити карантинні обмеження», – повідомив Денис Шмигаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
думка Показати IP 28 Квітня 2021 18:38
А даремно! Але ця влада ні на що не здатна і страждають люди :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus