USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Уряд Німеччини замовив 150 тисяч боєприпасів для України

10 Жовтня 2023 22:39
Німецька оборонна компанія Rheinmetall отримала чергове замовлення на виготовлення понад 150 тисяч боєприпасів для України.

Про це повідомила компанія у пресрелізі, передає УНН.

«Замовлення включає поставку понад ста тисяч 155-мм снарядів від нової іспанської дочірньої компанії Rheinmetall Expal Munitions, а також додаткових осколково-фугасних снарядів DM 121. Хоча замовником є уряд Німеччини, всі боєприпаси призначені для України», - йдеться у повідомленні.

Вартість замовлення сягає тризначної цифри в мільйонах євро. Десятки тисяч снарядів мають бути поставлені 2023 року, а відвантаження решти має відбутися 2024 року.

Читати ще: Сім країн ЄС замовили для України артилерійські снаряди

Це вже третє замовлення на постачання артилерійських боєприпасів за рамковим контрактом з Бундесвером. у липні 2023 року, Rheinmetall оголосила про підписання нової рамкової угоди на постачання артилерійських боєприпасів із Бундесвером і розширення наявної угоди.

Потенційний загальний обсяг замовлення становить близько 1,2 млрд євро.

Раніше Німеччина передала Україні десятки тисяч боєприпасів для зенітного встановлення Gepard. Снаряди було виготовлено на новій виробничій лінії компанії Rheinmetall.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus