USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уряд США припинив роботу через відмову Сенату його фінансувати

20 Січня 2018 10:12
Федеральні відомства США частково припинили роботу через відсутність фінансування.

Конгрес США не зміг прийняти федеральний бюджет країни до опівночі 20 січня (07.00 за київським часом). Саме опівночі закінчувався термін дії нинішнього тимчасового закону про фінансування уряду, пише УНІАН з посиланням на Reuters.

Таким чином, федеральні міністерства і відомства США змушені припинити роботу через відсутність грошей. Всі працівники держорганів, які не виконують важливі завдання, повинні будуть піти на тимчасові неоплачувані відпустки.

Видання зазначає, що в Сенаті тривають переговори щодо нового законопроекту. Нагадаємо, проект закону про тимчасове фінансування уряду вже пройшов затвердження в Палаті представників. Але у Сенаті демократична меншість блокує його просування, головним чином через обмеження адміністрацією Трампа деяких програм, у тому числі, програми захисту неповнолітніх мігрантів.

Востаннє уряд США припиняв роботу з цієї причини в 2013 році, коли через бюджетну кризу уряд США був змушений частково призупинити роботу на 16 днів. Тоді демократи і республіканці не змогли домовитися по ряду параметрів бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus